Kurser og workshops om science, natur og udeliv i børnehøjde

Med et kursus, en workshop eller en sidemandsoplæringsevent om sciencepædagogik bliver du klædt på til at lave aktiviteter, forsøg og lege med børnene indenfor læreplanstemaet "Natur, udeliv og science".
Gældende for alle tilbud er:

Book et kursus, en workshop eller en sidemandoplæringsevent

Kurser og workshops om science

Kurserne er for jer som gerne vil i gang med at lave aktiviteter indenfor læreplanstemaet “Natur, udeliv og science” i jeres institutionen, og samtidig ønsker en solid kickstart og måske også materialerne til det.

Kurserne starter med et fællesoplæg, hvor vi gennemgår de nye krav, hvad sciencepædagogik er, og især hvad der kendetegner et godt scienceforsøg eller aktivitet til førskolebørn. Derefter vil vi, oftest i grupper, gennemføre en række workshops, hvor I afprøver, teste og diskuterer en række forskellige forsøg og aktiviteter. Vi guider jer til, hvordan I kan udføre dem og taler med jer om, hvordan børnene bedst inddrages i aktiviteterne, samt hvordan aktiviteterne kan bruges som referenceforsøg i børnenes hverdag.

Der er to måder, hvorpå du kan komme på sciencekursus hos os:

Vi kan enten afholde kurset på din institution, eller du kan tilmelde dig et af vores åbne kurser.

 

Åbne kurser

Det næste åbne kursus, vi afholder, er “Fra Regnorm til Luftfart” – Et basiskursus i sciencepædagogik

Tryk her for at se hvornår, hvor og hvordan du tilmelder dig vores næste åbne kursus.

 

Kurser hos jer

Skal vi afholde kurset hos jer,  så gør vi meget gerne det. Som udgangspunkt ankommer vi 90 min. før start og begynder at sætter op.  Vi har alle materialerne med, og er to – tre personer til at opsætte og afvikle hele kurset  workshoppen

  • Varighed: 2,5 -7 timer (afhængig af antal deltagere og emner)
  • Pris 2.000 kr per deltager (Min 10 deltagere, rabat ved store grupper) plus transport
  • Såfremt det ønskes, kan alle materialer og remedier til de på kurset gennemgåede forsøg købes (kontakt os angående pris)
 
 

Sidemandsoplærings events hos jer

Skal vi afholde en aktionslærings event hos jer,  så gør vi meget gerne det. Vores sidemandsoplæringsevents for går ved at vi besøger jer og møde jeres børnegruppe. Vi gennemfører 2-4 science aktiviteter med børnene hvor at I er med på sidelinjen. Aktiviteterne med børnene tager ca. 1 time hvor efter  vi samles med jer og diskutere jeres obsavationer, aktiviteterne og den tilhørende sciencepædagogik.

  • Varighed: 1,5 timer (afhængig af antal deltagere og emner)
  • Pris 4.900 kr per gruppe (max 15 børn og 3 voksne per gruppe) plus transport
  • Såfremt det ønskes, kan alle materialer og remedier til de på kurset gennemgåede forsøg købes (kontakt os angående pris)