Handels- og annulleringsbetingelser

Handels- og annulleringsbetingelser

Velkommen til vores handels- og annulleringsbetingelser. Disse vilkår og betingelser udgør grundlaget for vores forretningsforhold med dig som kunde. Vi opfordrer dig til at læse og forstå disse betingelser, da de regulerer de betingelser, under hvilke produkter eller tjenester leveres, og de retningslinjer, der gælder for annullering af arrangementer, ordrer eller returnering af varer.

Vi har udarbejdet disse betingelser for at sikre gennemsigtighed, klarhed og fair behandling for både vores kunder og os selv som leverandør. Vores mål er at give dig en problemfri handelsoplevelse, hvor du er fuldt informeret om dine rettigheder og forpligtelser.

Nedenfor finder du detaljerede oplysninger om vores politikker vedrørende betaling, levering, returnering og meget mere. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på info@science-i-boernehoejde.dk, der altid er klar til at hjælpe dig.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til samarbejdet.

Betingelser for booking af arrangementer (foredrag, kurser, workshops m.m.)

Betalingsbetingelser for soloforløb

Fakturering af et soloforløb sker senest 14 dage inden første session, hvor hele beløbet vil blive faktureret. Betalingsfristen er 14 dage fra fakturadato. Overskrides betalingsfristen, opkræves et gebyr på 100 kr. eks. moms (jvf. rentelovens §9b) + 0,7 % af betalingsbeløbet pr. overskredet måned. For erhvervskunder opkræves der yderligere et kompensationsgebyr på 350,-kr (jvf. rentelovens §9a stk. 3).

Betalingsregler for åbne arrangementer (foredrag, kurser, workshops m.m.)

Alle priser på hjemmesiden er ekskl. moms. Fakturering af kursusgebyr sker ved tilmelding. Betalingsfrist er 14 dage, dog senest ved kursusstart. Overskrides betalingsfristen, opkræves et gebyr på 100 kr. ekskl. Moms (jvf. rentelovens §9b) + 0,7 % af betalingsbeløbet pr. overskredet måned.

Betingelser for køb i webshoppen

Betaling
Science-i-boernehoejde.dk modtager betaling med Mobile Pay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved køb af digitale produkter trækkes pengene straks efter bestillingen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Science-i-børnehøjde.dk  bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Science-i-boernehoejde.dk pakker og levere ordre til postnord ugentligt (hver mandag) og kan forventes leveret efter Postnords betingelser den efterfølgende uge

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Science-iboernehoejde.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: info@science-iboernehoejde.dk

Science-i-boernehoejde.dk
CO/ Sami Widell
Roskildevej 31 2th
2000 Frederiksberg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@science-iboernehoejde.dk.  I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@science-iboernehoejde.dk

Annulleringsbetingelser

Afbestilling skal altid ske skriftligt. Ved afbestilling forstås totalannullering, reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.

Frister for afbestilling

  • 30 dage før 1. arrangementsdag – omkostningsfri annullering.
  • Mindre end 30 dage før 1. arrangementsdag – faktureres med 75% af det senest aftalte.
  • Mindre end 48 timer før 1. arrangementsdag – faktureres med 100% af det senest aftalte.
  • Afbestilling af op til 10% af ordrebekræftelsens deltagerantal kan ske omkostningsfrit indtil 48 timer før 1. arrangementsdag.

Flytning af arrangementer, kurser, workshops og lignende

Arrangementer m.m. kan flyttes omkostningsfrit ind til 48 timer før 1. arrangementsdag såfremt med afholdelsen planlægges til  senest 60 dage efter det oprindelige arrangement. Arrangementet kan kun flyttes en gang, og kan herefter ikke afbestilles. Prisen reguleres i forhold til ændringer i indhold og sted for afholdelsen.

Annulleringsbetingelser for åbne kurser, foredrag og workshops

Du kan afbestille frem til 30 dage før arrangements afholdelse mod et gebyr på 15 % af beløbet. Dette gebyr kan du efterfølgende få som en rabat, når du senere bestiller et andet kursus hos os (kan således ikke bruges på et kursus/uddannelse, du allerede er tilmeldt). Afbestiller du senere, opkræver vi den fulde pris.

Ved udeblivelse fra arrangement opkræves det fulde beløb.

Du kan til enhver tid overdrage din tilmelding til en kollega, så længe Science-i-boernehoejde.dk blot gøres opmærksom på overdragelsen.

Hvis du ønsker at afbestille, skal du sende en mail til info@science-i-boernehoejde.dk. Du kan IKKE oplyse os om din afbestilling via telefonen, brev el. lign.

Aflysning og ændringer af åbne kurser, fordrage og workshops

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser og workshops ved mindre end 5 tilmeldte og vi forbeholder os ret til at flytte kursusstedet (max 40 km fra oprindeligt sted) indtil dagen før kursusstart. Foredrag kan aflyses ved mindre end 15 tilmeldte og vi forbeholder os ret til at flytte foredragsstedet (max 40 km fra oprindeligt sted) indtil dagen før kursusstart.

I tilfælde af at underviseren/foredragsholderen sygemeldes, vil science-i-boernehoejde.dk forsøge at finde en anden kvalificeret underviser. Hvis det ikke er muligt, vil arrangementet blive flyttet til en ny dato. Såfremt deltageren er forhindret i at deltage på den nye dato, kan denne uden gebyr overdrage sin plads til en anden. Hvis dette ikke er muligt, vil kursusdeltageren kunne flytte til næstkommende kursusdato, hvor denne er garanteret en plads på holdet. Den oprindelige faktura og betalingsbetingelserne herfor vil blive fastholdt.

Science-i-boernehoejde.dk kan i tilfælde af force majeure (herunder epidemier, karantæner/isolationer) annullere et arrangement, flytte datoen for et kursus eller flytte stedet frem til selve arrangement datoen. Såfremt arrangement deltageren er forhindret i at deltage på den nye dato, kan denne uden gebyr overdrage sin plads til en anden. Hvis dette ikke er muligt, vil deltageren kunne flytte til næstkommende arrangement dato, hvor denne er garanteret en plads på holdet. Den oprindelige faktura og betalingsbetingelserne herfor vil blive fastholdt. Science-i-boernehoejde.dk er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter, der er tilført kursisten i den forbindelse.

Refusionsregler for åbne kurser og uddannelser

I tilfælde af aflysning vil Science-i-boernehoejde.dk refundere det indbetalte beløb inden for 8 hverdage. Science-i-boernehojde.dk er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter, der er tilført deltageren i forbindelse med en aflysning eller ved en flytning af en arrangement dato. Dette gælder også udgifter til eventuelle hotelovernatning og andre eksterne udgifter.

Vi er her for at hjælpe

Vi udbyder kurser, foredrag og workshops for alle, der arbejder med daginstitutionsbørn, så du kan blive inspireret til bedre oplevelser og læring i læreplanstemaet "Natur, udeliv og science"

TILFREDSE KURSISTER

ANTAL KURSISTER

FØLER SIG BEDRE KÆLDT PÅ

Vores tidligere kursister

Her er hvad vores glade kursister har at sige om os: